miercuri, 21 decembrie 2011

RUSINE UNGURILOR!!!!!!!!Tilhamer Becze: «Noi nu suntem România, ci Ţinutul Secuiesc!» Miercuri 21 Decembrie 2011 - 23:03 1226 afişări Becze este unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei României Becze este unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei României Marian Burlacu Component al echipei de hochei HSC Miercurea Ciuc şi al naţionalei României, Tihamer Becze declară în presa din Ungaria că "românii nu au nicio legătură cu acest sport" şi consideră drept normal că s-a intonat "imnul secuiesc" Izbucnit în momentul în care unul dintre componenţii naţionalei U16, Florin Cosmin Marinescu, a declarat că a fost agresat verbal şi fizic de către trei colegi de etnie maghiară, scandalul din hocheiul românesc continuă. Jucător la HSC, cea care deţine şi titlul de campioană, Tihamer Becze s-a referit în presa de limbă maghiară la scandalul imnului şi la cazul Marinescu. "Ţinutul secuiesc a învins Ungaria cu 4-1. Românii nu au, practic, nicio legătură cu naţionala de hochei, cu acest sport în general", a spus jucătorul de 24 de ani. Becze a recunoscut că jucătorii care au evoluat pentru România au cântat imnul Ungariei. "Aşa cum e obiceiul în zona Miercurea Ciuc - Gheorghieni, s-a cântat imnul secuiesc. Nu înţeleg de ce se face atâta caz. E un lucru firesc, care se întâmplă la noi de ani buni". S-ar putea tăia finanţarea loturilor Înaintea meciului cu Ungaria, de la Miercurea Ciuc, o parte din componenţii echipei naţionale de hochei seniori nu numai că nu au cântat imnul României, dar l-au fredonat pe cel al adversarilor, iar apoi şi pe cel secuiesc. Aflând despre asta, conducătorii Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST) şi ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) au declarat că, în caz că se dovedeşte asta, se vor lua măsuri administrative - se va stopa finanţarea loturilor. Fără unguri, am avut golaveraj 1-38 Jucătorul lui HSC Miercurea Ciuc a mai spus că dacă el şi colegii de etnie maghiară s-ar retrage, echipa României ar fi ciuca bătăilor în Europa. "Eu am dublă cetăţenie, româno-maghiară. Dacă noi plecăm, România nu ar mai fi în stare să alinieze o echipă. Ar fi ciuca bătăilor în Europa". În istoria recentă a naţionalei de seniori a existat un precedent în acest sens. În 2009, jucătorii de la HC Miercurea Ciuc au refuzat să meargă la Mondiale, iar România a înregistrat cinci eşecuri usturătoare, marcând un singur gol şi primind 38. N-a fost vorba de un conflict inter-etnic, ci despre unul administrativ. Cifra naţionalei 24 din cei 26 de componenţi ai naţionalei de hochei seniori sunt de etnie maghiară. Catrinoi este născut la Gheorghieni, iar Pisarenko este un ucrainean naturalizat

marți, 20 decembrie 2011

ROMANII TREBUIE SA AIBA DEMNITATE

POATE ATI AUZIT DE ACEL "PUI DE ROMAN"BATUT DE JIGODILE MAGHIARE PE CARE NOI INCA II TOLERAM ROMANI DESTEPTATI-VA PANA NU E PREA TARZIU . SA DAO O PALMA (LA PROPRIU DACA ALTFEL NU SE POATE...)ACESTO NENOROCITI!! NU CUNOSC IMUNUL NATIONAL DESI SUNT CETATENI ROMANI DAR CANTA PE TERITORIUL ROMANIEI ASA ZISUL "IMN AL SECUILOR"....DOMNILOR SAU CUM VRETI SA VA SPUNETI INTELEGETI:NU EXISTA TINUT SECUIESC!!!!NU EXISTA UNGARIA PE TREITORIUL ROMANIEI!ORI RESPECTATI ACEASTA TARA ORI PLECATI CA AVEM CU CE POPULA ARDEALUL PENTRU CALE BUNICILOR MEI LE ZAC OASELE IN TATRA   RUSINE SA VA FIE PUI DE CATELE.

marți, 13 decembrie 2011

CRANII DE LEMN sau CARTEA CARE POATE SCHIMBA O VIATA UN DESTIN

MERITA SA CITITI ACEASTA CARTE O IDEOLOGIE,UN CREZ CEVA CE DOAR UN NATIONALIST PUR SI UN CRESTIN ADEVARAT POATE SIMTI

LA DESPARTIREA DE MIRCEA NICOLAU

De la Fundaţia “George Manu” am primit vestea încetării din viaţă a lui Mircea Nicolau, preşedinte acestei organizaţii. Mircea Nicolau a decedat în această dimineaţă, la vârsta de 97 de ani. Trupul neînsufleţit va fi depus marţi 13 decembrie la ora 12,oo, la biserica Sf Ilie Gorgani, unde va avea loc miercuri slujba înmormântării. Ora va fi anunţată de Fundaţia George Manu.
_____________________________________
Militant neobosit al Mişcării Legionare, Nicolau s-a născut la Bucureşti, în anul 1914, urmînd facultatea de Litere şi Filozofie din Bucureşti, unde a avut ca profesori pe Nae Ionescu, Mircea Eliade şi Mircea Vulcănescu.
În această perioadă se încadrează în Mișcarea Legionară, în cadrul căreia devine, în 1936, șeful organizației județene Ialomița. În 1938-39, sub dictatura lui Carol II, activează activează clandestin în reţeaua de sprijina Comandamentului de prigoană, constituind legături cu structurile din întreaga țară. Începând din ianuarie 1939, este alături de Horia Sima, coordonatorul Comandamentului clandestin, pe care îl găzduiește și îl conduce la diverse gazde, până în martie, când acesta iese din țară pe la frontiera cu Iugoslavia.
Martie 1939. Mircea Nicolau este arestat dar este eliberat din lipsă de probe, după care preia în clandestinitate conducerea organizației Corpului Răzleți din Mișcarea Legionară. În octombrie 1940, în timpul Statului Național Legionar este numit șef al Poliției în regiunea Oltenia.
După evenimentele din 20-24 ianuarie 1941, Mircea Nicolau este condamnat la moarte în contumacie de regimul antonescian. Arestat în iunie 1941, este rejudecat și condamnat la 20 ani de muncă silnică.
Este eliberat în 1946, iar în 1947 participă la organizarea Rezistenței Naționale Anticomuniste, alături de comandantul legionar Nicolae Petraşcu. Prins în 1948, este condamnat la munca silnică pe viață. Cunoaște calvarul închisorilor comuniste, fiind tratat de autoritățile represive ca un element periculos pentru sistem. Se remarcă prin ţinuta sa demnă şi inflexibilă în faţa torţionarilor.
Eliberat în 1964, la amnistierea generală a detinuților politici, i se propune în nenumărate rânduri colaborarea cu organele Securităţii, în schimbul posibilităţii de a lucra în învăţământ. Refuzul său constant îl va costa până la pensionare statutul de muncitor necalificat, cu excepţia câtorva ani de muncă de contabilitate, dar şi o condamnare de drept comun, în baza unei înscenări ordinare a Securităţii, practică folosită ades în anii ceauşismului contra celor care nu acceptau colaborarea cu organele represive.
Încă din primele zile ale lui 1990, se remarcă activ în acțiunile de recoagulare a legionarilor dispersați de cele 5 decenii de dictatură și persecuții. În 1992 a înfiinţat Partidul “Noua Românie Creştină”, dizovat în 1994, cu ocazia comasării cu Partidul “Pentru Patrie”. Din 1995 a fost președintele Fundației „Prof. George Manu”. A susținut multe conferințe și simpozioane publice, conducînd până de curând revista lunară “Permanențe”.CITAT DE PE SITUL PPP

miercuri, 7 decembrie 2011

Romania merita cinstita de ziua nationala

Dragi romani va rog sa reflectati la ce a facut UDMR de ziua noastra a tuturor romanilor.Sa aiba indrazneala sa ne ceara autonome teritoriala de ziua Romaniei rusine si de o fi nevoie o sa aparam suveranitatea si integritatea teritoriala cu arma in mana ca si stramosii nostri,va rog reflectati ganditiva la asta