luni, 30 ianuarie 2012

OBIECTIVELE NOII DREPTE

Obiectivele Noii Drepte

Pentru a salva Statul si Neamul Romanesc de la disparitia ordonata de artizanii globalizarii, Noua Dreapta militeaza pentru:
  1. Apararea caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al Statului Roman. Eradicarea oricaror forme de separatism etnic sau teritorial.
  2. Reintregirea Patriei prin unificarea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova. Denuntarea Tratatului cu Ucraina si readucerea, pe cale pasnica, in granitele Statului Roman a nordului Bucovinei si sudului Basarabiei, a tinuturilor Herta, Hotin si a Insulei Serpilor.
  3. Stoparea declinului demografic care ameninta viitorul Natiunii Romane si promovarea unei politici de crestere a natalitatii.
  4. Repatrierea tuturor romanilor care si-au parasit tara si familiile din cauza saraciei, prin facilitati la recalificare, angajare si scutirea de taxe si impozite la deschiderea unei afaceri in Tara.
  5. Alocarea unor procente mai mari din Produsul Intern Brut (PIB) pentru domeniile vitale pentru prezentul si viitorul Neamului Romanesc: Sanatate, Educatie, Cercetare, Aparare.
  6. Favorizarea legislativa a investitorilor autohtoni si a capitalului romanesc si limitarea monopolului exercitat de companiile multinationale.
  7. Eliminarea monopolului bancilor straine in sectorul bancar romanesc.
  8. Interdictia companiilor si cetatenilor straini de a cumpara terenuri agricole. Evitarea riscului ca acestia sa devina in scurt timp proprietari majoritari in propria noastra tara.
  9. Lichidarea datoriei externe si inlaturarea dictaturii Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale.
  10. Pastrarea monedei nationale si abandonarea trecerii la EURO, o moneda fara popor si fara viitor.
  11. Abandonarea procesului de aderare a Romaniei la spatiul Schengen intrucat eliminarea controalelor la frontiera dintre Romania si Ungaria si securizarea frontierei de pe Prut contravine intereselor Natiunii Romane si serveste doar intereselor strategice ale Ungariei.
  12. Renegocierea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE si promovarea unei politici externe bazata pe demnitate si primatul INTERESULUI NATIONAL. Crearea unui minister pentru romanii din afara granitelor si determinarea tarilor vecine sa asigure, pe cale de reciprocitate, conservarea si afirmarea identitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase a comunitatilor autohtone romanesti din jurul granitelor (Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si Balcani (Croatia, Albania, Grecia, Macedonia).
  13. Eradicarea politicianismului si a coruptiei si instaurarea unui climat de moralitate in viata publica romaneasca.
  14. Stoparea ofensivei sectelor.
  15. Reincriminarea manifestarilor publice ale homosexualilor.
  16. Reincriminarea defaimarii Tarii si a Natiunii.
  17. Rezolvarea problemei tiganesti prin consens si efort international si crearea unui stat al tiganilor in Asia, dupa modelul statului Israel.
  18. Confiscarea averilor ilicite.
  19. Anularea privatizarilor frauduloase si tragerea la raspundere a celor vinovati de saracirea Romaniei si a romanilor.
  20. Garantarea sigurantei cetatenilor prin eradicarea clanurilor interlope care au pus stapanire pe Romania.
Daca te-ai saturat de partidele anti-nationale si anti-crestine care au batjocorit Romania vreme de 20 de ani, nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si alatura-te Noii Drepte acum, cat inca mai avem pentru ce lupta!

Orientarea doctrinara a Noii Drepte

Ca nationalisti de dreapta ne definim prin credinta in Dumnezeu, iubirea de Neam, devotiunea pentru Patrie si respectul fata de Traditie, Noua Dreapta intruchipand o dreapta nationala, sociala si crestina, situata pe o filiatie neintrerupta care incepe cu Mihai Eminescu si continua cu Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Corneliu Codreanu, Ion Mota, Vasile Marin, Alexandru Cantacuzino, Mircea Eliade, Constantin Noica, Dumitru Staniloae.
Mandra de trecut dar cu privirile indreptate spre viitor, Noua Dreapta este singura miscare de revigorare nationala si crestina, de la acest inceput de mileniu, din Romania.

Dezvoltarea Noii Drepte

Stabilind un contact direct si sincer cu oamenii, tematizand problemele arzatoare ale prezentului si alegand calea dreapta, calea actului creator si nu a discutiilor sterile, Noua Dreapta s-a constituit, din primul moment, atat ca un front de lupta cat si ca un mediu formativ, ajungand, prin tineretea, entuziasmul si energia militantilor sai sa reprezinte o organizatie eficienta pusa in slujba cauzei romanesti.
In cei 11 ani de existenta ai Noii Drepte au aderat peste 6.000 de tineri si s-au constituit filiale in peste jumatate din judetele tarii, exemplul militant al Bucurestiului fiind astfel urmat de multi nationalisti care de multa vreme asteptau "altceva". Luna de luna se nasc noi filiale, miscarea cunoaste o rapida dezvoltare si putem spune ca de la intemeiere si pana in prezent Noua Dreapta a demonstrat ca este singura organizatie nationalista functionala si credibila.

Relatiile externe ale Noii Drepte

Noua Dreapta a dezvoltat stranse relatii de colaborare cu numeroase organizatii nationaliste din Europa si din intreaga lume iar in 2003 a participat la constituirea Frontului National European alaturi de alte miscari similare din Spania, Germania, Italia si Grecia. Aparitia acestei structuri pan-europene a fost impusa de criza pe care o traverseaza Europa, de presiunile crescande la care sunt supuse natiunile si statele nationale suverane din partea fortelor dezlantuite ale Noii Ordini Mondiale.

Vino cu noi!

Toti aceia care aveti forta si entuziasmul unui angajament militant total, toti aceia care sunteti nerabdatori sa pasiti sub un stindard de lupta, aflati ca alaturi de noi un loc e liber: al vostru! Daca pana acum ati ratacit fara folos, trebuie sa stiti ca o forta noua s-a ridicat. Prin activismul sau, prin numarul in crestere de aderenti, precum si prin faptul ca vine cu o baza juridica solida si cu o strategie organizatorica precis conturata, Noua Dreapta reprezinta singura optiune pentru tinerii nationalisti. Daca te regasesti in lupta noastra, mai ai de facut un singur pas!

PROTEST NOUA DREAPTA!SA FIM ALATURI

Protestul impotriva intregii clase politice continua

În ciuda reacţiei violente a pensionarilor comunişti de la USL, care protestează pe bani doar împotriva unei părţi a clase politice, membrii Noii Drepte Bucureşti continuă protestul împotriva tuturor partidelor.
Deşi acum câteva zile naţionaliştii au fost agresaţi de membrii PSD şi PNL, cărora li s-au alăturat şi jandarmii, aceştia nu au abandonat protestul împotriva politicienilor corupţi de la toate partidele şi au fost prezenţi în fiecare zi în Piaţa Universităţii. A fost desfăşurat un banner cu mesajul ”Jos partidul unic al corupţiilor PSD-PDL-PNL-UDMR-PC-UNPR, unica opoziţie, singura alternativă – Noua Dreaptă” şi au fost scandate slogane împotriva puterii dar şi a opoziţiei.
Însă mesajul de pe banner şi scandările tinerilor au stârnit reacţii agresive ale protestatarilor plătiţi ai USL-ului, care doresc să profite de nemulţumirea românilor pentru a fura protestele, ca în cele din urmă politicienii corupţi de la putere să fie înlocuiţi tot cu reprezentanţi ai aceleiaşi clase politice.
Tinerii patrioţi doresc să atragă atenţia românilor asupra faptului că deşi partidele aflate acum la putere (PDL, UDMR, UNPR) sunt responsabile de dezastrul în care se află astăzi România, nici partidele de opoziţie (PSD, PNL, PC) nu reprezintă o alternativă, toate partidele find responsabile pentru situaţia actuală.
Noua Dreaptă consideră că a venit timpul să aruncăm la coşul de gunoi al istoriei clasa politică care de 22 de ani şi-a bătut joc de această ţară şi că singura soluţie pentru a salva România e un partid nou, format din tineri, naţionalist şi creştin.


Biroul de Presa al Noii Drepte

info@nouadreapta.org

vineri, 27 ianuarie 2012

Alexandru Gheorghe: “Am propus ca ARMATA sa preia timp de o luna administrarea tarii” autor: FrontPress 26.01.2012 Locotenentul Alexandru Gheorghe a declarat, la terminarea programului de lucru, că nu a fost în niciun fel sancționat deocamdată de către conducerea unității din Câmpia Turzii. De asemenea, acesta a arătat că soluția pe care a propus-o, miercuri, pentru aplanarea conflictelor a fost respinsă de către superiori. Locotenentul a declarat că nu a luat „nici măcar minima sancțiune, nici măcar un avertisment”. „Primul lucru pe care superiorii trebuiau să îl facă, pentru a-și permite să spună la TV că eu sunt cercetat de un consiliu de judecată ei, ar fi fost să mă avertizeze, să îmi dea un avertisment ca primă sancțiune. Dacă eu desconsideram avertismentul, ar fi urmat pasul doi: mustrare verbală sau scrisă. Însă cei care mă pot sancționa cu mustrare trebuie să urmeze o procedură”, a explicat ofițerul. Potrivit militarului, primul pas ar fi trebuit să fie avertismentul, pasul doi propunerea în scris a comandantului unității pentru trimiterea în fața consiliului de onoare. „Acel consiliu decide dacă se impune în continuare sancționarea mea. Dacă în continuare aș fi încălcat regulamentul militar, atunci aș fi ajuns abia la consiliul de judecată. Asta, dacă membrii consiliului de onoare ar fi luat această decizie”, a mai spus militarul. „Cadrul militar este trimis în fața consiliului de judecată doar dacă a săvârșit abateri grave și repetate, care au afectat grav imaginea Armatei din România sau interesul Armatei. Acest lucru se face doar după ce militarul a fost trecut prin consiliul de onoare”, a adăugat Alexandru Gheorghe. Alegeri libere supravegheate de Armată Cererea formulată ieri, pe care militarul a declarat că dorește să o prezinte întregii țări, nu făcea referire la persoana lui. „A fost o solicitare verbală adresată forurilor superioare. Este viziunea mea despre cum s-ar putea detensiona situația în cazul meu și situația socială din România”, a spus ofițerul. „Am propus ca Armatei să-i fie încredințată pe durata de o lună administrarea acestei țări. Armata să-și ia angajamentul ca într-o lună de zile să organizeze alegeri libere și democratice, supravegheate de presa română liberă“, a declarat tânărul. În opinia sa, Armata ar fi fost potrivită să asigure democrația. „Superiorii m-au întrebat: bun, și ce invocăm? Le-am spus că situația de urgență. Dacă acum, când oamenii sunt în stradă, nu se poate invoca asta, nu știu ce să mai spun“, a mai arătat locotenentul. Pe buletinele de vot, Alexandru Gheorghe a propus să apară toate partidele politice. „În plus, pe lângă partide, am propus să fie trecută și monarhia constituțională, cu armata alături, ca garant al democrației, cum scrie și în Constituție“, a explicat Alexandru Gheorghe. În opinia sa, nu s-ar fi produs niciun fel de dezechilibru social. Militarul a reclamat că a fost forțat să semneze, ieri și azi, anumite documente ilegale, printre care un ordin al comandantului prin care el urma să fie trimis în fața consiliului de judecată. „Am comunicat că ordinul este vădit nelegal și am dreptul să nu îl execut. Nu l-am semnat. În ordin se spunea că nu am păstrat eschidistanța politică. Dar așa ceva nu este adevărat”, a mai spus ofițerul. „Azi, au venit la mine cu o citație. Nu știu de când există oameni care dintr-o dată se transformă în procurori militari. Eram citat în unitatea militară, să dau explicații despre o declarație pe care nu o dădusem. M-am simțit jignit. Să fie lege, dar pentru toți”, a încheiat militarul. De Monika Krajnik – Adevarul Citeste si Doua nedumeriri legate de protestul locotenentului Alexandru Gheorghe

LEGIONARII BRASOVENI LUPTA IMPOTRIVA CONFISCARII PROTESTELOR DE CATRE USL . DECLARATIILE LIDERULUI PPP SORIN PURA

a cum anunţam mai devreme, un grup de tineri aparţinînd grupului de iniţiativă care se opune confiscării revoltelor spontane de către PSD şi PNL au fost agresaţi la Braşov de manifestanţi pentru că purtau un banner pe care scria: PDL şi PSD sunt aceeaşi mafie”. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a apăra integritatea tinerilor care era să fie linşaţi de USL-iştii agresivi.
Incidentul a fost mediatizat deja de televiziuni şi ziarele on-line, fapt ce a dus la decredibilizarea protestelor din Braşov care nu sunt deloc spontane, numeroşi braşoveni dezavuînd on-line manipularea USL şi sprijinind grupul tinerilor naţionalişti.
Iată declaraţia dată pentru Buciumul.ro de tânărul Sorin Pura, liderul grupului de iniţiativă braşovean pentru nepolitizarea protestelor:
“Din 300 de persoane, erau 90% de la USL iar restul suporteri de la echipele de fotbal. Protestul era condus de lideri locali ai PNL. În primele secunde de la afişarea bannerului cu ”PDL şi USL sunt aceeaşi mafie”, au început să uite că protestează împotriva lui Băsescu şi au început să huiduie împotriva noastră, aruncând cele mai abjecte injurii. Am fost acuzaţi că reprezentăm UDMR-ul (deşi aveam tricoloare în mâini – comicul de situaţie!) sau că suntem agenţi de-ai PDL-ului, ameninţîndu-ne că vom părăsi piaţa pe targă. Norocul nostru a fost că eram în mijlocul jandarmilor care ne-au luat apărarea şi ne-au scos din acea zonă după ce ne-am transmis mesajul.

Noi aveam informaţii încă de ieri despre politizarea manifestărilor din Braşov. Au existat lideri PSD care au racolat o mulţime de vagabonzi, le-au oferit băutură şi i-au adus la protest. Unul dintre manifestanţi ne-a acuzat că am stricat tot ce au construit ei ani de zile (se pare că protestele nu sunt chiar spontane cum ne tot spun la TV).
Din câte observ situaţia nu e similară în toate oraşele din România, unele din proteste fiind nemanipulate în totalitate.”
Buciumul.ro

Marţi seara, la protestele din Braşov, au avut loc incidente create în urma apariţiei în piaţă a tinerilor conduşi de Sorin Pura, aparţinînd grupului de iniţiativă împotriva confiscării manifestaţiilor de către USL. Aceştia purtau un banner cu mesajul “PDL şi USL sunt aceeaşi mafie” şi răspândeau mesajul grupului de iniţiativă prin care condamnau tentativa de deturnare a protestelor spontane de către PSD şi PNL în folos politic.
(Citeşte aici Apelul grupului de iniţiativă împotriva confiscării protestelor de către USL)
A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru curmarea incidentului.
Există indicii că reacţia agresivă a avenit din partea unor elemente ale PSD li PNL care deja sunt infiltrate în cadrul protestelor braşovene şi care şi-au văzut ameninţate planurile de asimilare a protestelor.
____________________________________
Reflectarea incidentelor în mass-media:
Realitatea.Net / 17.o1.2o12, 19:15
http://www.realitatea.net/tensiuni-intre-protestatarii-de-la-brasov-manifestantii-se-injura-reciproc_905005.html#ixzz1jkMOGV6r
O parte dintre cei aproximativ 300 de protestatari braşoveni care au ajuns în faţa Primăriei Braşov au afişat un banner pe care scria: “PDL, USL egal aceeaşi mafie”, fapt ce a creat tensiuni între manifestanţi, care s-au huiduit reciproc, spiritele fiind calmate de către jandarmi.
Din cauza unui banner manifestanţii se înjură între ei.
Protestatarii care au adus bannerul respectiv i-au acuzat pe membrii partidelor din opoziţie prezenţi la protest, unii dintre ei purtând însemnele PNL, că vor să confişte acţiunile de protest.  Aceştia au fost nemulţumiţi că unii membri ai partidelor din opoziţie, în special din PNL, au venit la protest şi ar fi încercat să manipuleze mulţimea.
În schimb, liberalii s-au simţit jigniţi de banner-ul afişat şi au început să se huiduiască şi să se înjure reciproc, moment în care câţiva jandarmi au intervenit pentru a calma spiritele.
De asemenea, în apropierea Primăriei Braşov, jandarmi au percheziţionat câţiva tineri, însă nu au găsit asupra lor niciun obiect interzis. După protestul din faţa Primăriei Braşov, care a durat circa zece minute, cei aproximativ 300 de protestatari s-au întors în Piaţa Sfatului.
Comparativ cu zilele trecute, marţi seară, jandarmii au echipament şi căşti de protecţie. Manifestanţii scandează, ca şi la protestele din zilele trecute, lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale. Marţi seară, în jurul orei 17.00, aproximativ o sută de persoane s-au adunat în cea de-a cincea zi de proteste la adresa Guvernului, ei cerând redenumirea Pieţei Sfatului în Piaţa Libertăţii, pe care o consideră “zonă liberă de portocaliu”.
_______________________________________________________
Monitorul Expres, Braşov, 17.o1.2o11
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=ultima_ora&p=ultora_local&s_id=108643
• În faţa primăriei, manifestanţii s-au huiduit între ei din cauza unui banner pe care o parte din protestari au scris “PDL, USL egal aceeaşi mafie”
În Piaţa Sfatului s-au adunat din nou cam aceiaşi 300 de protestari care au manifestat şi zilele trecute, în fruntea lor postîndu-se din nou Dorin lazăr Maior, liderul revoluţinarilor cu brevete de remarcaţi. Acelaşi Maior propune ca istorica Piaţa a Sfatului să-şi schimbe numele, în urma faptelor revoluţioanare pe care şi le asumă, în Piaţa Libertăţii ,,zonã liberă de portocaliu“ Protestatarilor din Piaţa Sfatului şi s-au alăturat şi cîţiva studenţi. Manifestanţii cer demisia Guvernului Boc şi a preşedintelul Traian Băsescu. Dorin Lazăr Maior i-a plimbat prin centrul oraşului şi în această seară pe nemulţumiţii dispuşi să contribuie la ,,gloria,, lui deja cîştigată ca un cunoscut deja personaj de numele căruia se leagă un şir de scandaluri şi dosare penale. Pe la ora 18.00, Maior şi manifestanţii se aflau în faţa Primăriei. Aici a avut loc un schimb de huiduieli şi îmbrînceli din cauza unui banner. O parte dintre protestatari au afişat un banner pe care scria: “PDL, USL egal aceeaşi mafie”, fapt ce a creat tensiuni între manifestanţi. Jandarmii au readus pacea. Protestatarii care au ridicat bannerul cu pricina i-au acuzat pe membrii partidelor din opoziţie prezenţi la protest, că vor să confişte acţiunile conduse de revoluţionari.    La ora 18.45, manifestanţii erau din nou în Piaţa Sfatului, continuînd să strige revendicările, adică demisia guvernului, a preşedintelui şi alegeri anticipate. De-a dreapta lui Maior în acestă seară este consilierul judeţean PNL Sebastian Grapă. În Piaţa Sfatului a apărut în această seară un stand cu ceai cald destinat protestatarilor. La ora 19.15, protestul din Piaţa Sfatului s-a încheiat, iar oamenii au plecat la casele lor.

vineri, 20 ianuarie 2012

Gheorghe Grecu, comandant legionar, ne-a părăsit în această dimineaţă. Edit This Post Cu necuprinsă durere anunţăm că vineri 2o.o1.2o12 a trecut la cele veşnice, la venerabila vârstă de 98 de ani, comandantul legionar Gheorghe Grecu, suflet de o valoare deosebită, caracter desăvârşit, exemplu de trăire şi dăruire creştină şi naţională. Născut la 27 mai 1913 la Cudalbi, judeţul Tecuci (azi Galaţi), Gheorghe Grecu a intrat în Mişcarea Legionară în 1928, la vârsta de 15 ani, activînd în cadrul “Frăţiilor de Cruce”, organizaţie destinată exclusiv educaţiei în spirit creştin şi naţional a elevilor. De-a lungul anilor s-a distins prin participarea la majoritatea acţiunilor Legiunii, iar în 1932 devine şef al Frăţiilor de Cruce din judeţul Galaţi. A participat activ la episoade de referinţă ale istoriei Legiunii, printre care tabăra de muncă de la Vişani. În 1934, la solicitarea expresă a lui Corneliu Zelea Codreanu, a făcut parte din comitetul de onoare prezidat de generalul Zizi Cantacuzino, care a judecat abaterile lui Mihai Stelescu, găsit vinovat de “trădare” şi eliminat din Mişcare. Face parte din corpul Moţa-Marin de la înfiinţarea acestuia în 1937. Tot acum ia parte activă la şantierul ridicării noului sediu al Mişcării, în str. Gutenberg 3, din Bucureşti. În această perioadă este avansat de Corneliu Codreanu la gradul de instructor-legionar. În 1938, face parte din reţeaua clandestină de distribuţie a coletelor cu cartea “Adevărul în procesul lui Corneliu Zelea Codreanu”. În 1939, în condiţiile represiunii fără precedent coordonate de regimul Carol II şi în situaţia abandonării conducerii Frăţiilor de către cei abilitaţi, preia din proprie iniţiativă comandamentul pe ţară al FDC, pe care le reactivează în mod admirabil. Participant activ la evenimentele din 3-6 septembrie 194o, Gheorghe Grecu a acţionat în Bucureşti, unde, în condiţiile reculului înregistrat de manifestaţiile stradale, care erau pe punctul de a nu-şi fi atins scopul declanşării unei mişcări populare, Gheorghe Grecu, în fruntea efectivelor FDC, preia în mod spontan conducerea manifestaţiilor, care duc la abdicarea regelui criminal Carol II. Pe tot parcursul războiului participă la ambele campanii, din răsărit şi din apus. După august 1944 activează în cadrul reorganizării Frăţiilor de Cruce. Arestat în 1948, este condamnat pentru uneltire împotriva regimului comunist şi condamnat până în 1954, când este eliberat la termen. Între 1954 şi 1958 face parte din structurile de reorganizare a Mişcării Legionare, sub coordonarea comandamentului legionar clandestin condus de comandantul-ajutor Puiu Athanasiu, Radu Gyr, Grigore Zamfiroiu, Constantin Iulian. Cade împreună cu mii de legionari din ţară şi este condamnat din nou în 1958. Este supus atrocităţilor reeducării prin tortură la închisoarea Ocnele Mari, unde, alături de Virgil Mateiaş şi alţii, rezistă cu demnitate. În timpul reeducării de la închisoarea Aiud, între 1962-64, Gheorghe Grecu se situează pe poziţia celor ce nu acceptă această acţiune, rezistînd, în condiţii de exterminare, în Zarka Aiudului, până la amnistierea ultimilor deţinuţi din închisoare. Urmează o grea perioadă de viaţă “în libertate”, ani în care, conform dosarelor de la CNSAS, era urmărit zilnic de un aparat de cca 20 de persoane, agenţi şi informatori ai Securităţii. În ciuda repetatelor demersuri de obţinere a emigrării în SUA, abia în 1988 reuşeşte să plece din ţară, devenind cetăţean american. În exil face parte din Senatul Legiunii, reînfiinţat de Horia Sima şi condus de Nae Roşca. O anumită perioadă îndeplineşte atribuţia coordonării exilului legionar de pe continentul nord-american. În anii 1990 revine în ţară, cu sarcini deosebit de importante în procesul de reorganizare a Mişcării Legionare. Participă la regruparea vechilor luptători, în cadrul organizaţiilor foştilor deţinuţi politici, Fundaţiei “George Manu” şi Fundaţiei “Ion Gavrilă Ogoranu”. Participă la reînfiinţarea Partidului “Totul pentru Ţară”, căruia nu i se admite însă de autorităţile neocomuniste decât înregistrarea sub numele “Pentru Patrie”. Până la moarte, la vârsta de 98 de ani, se menţine într-o stare fizică şi psihică debordantă, uluindu-şi apropiaţii şi interlocutorii prin spiritul său tineresc, prin energia ieşită din comun şi activitatea neîntreruptă de educaţie în rândul tineretului legionar, până în ultimile zile de viaţă. A fost iubit de un mare număr de tineri care polarizau în jurul său. De altfel, cine nu-l putea iubi pe Gheorghe Grecu? Calităţile sale morale deosebite, eleganţa sufletească, demnitatea, dăruirea şi dragostea care nu l-au părăsit până în ultima clipă, ne fac să afirmăm că, plecarea comandantului legionar Gheorghe Grecu încheie în mod simbolic o pagină din Istoria Legiunii, pe care a înnobilat-o cu prezenţa sa permanentă. Dumenzeu să-l odihnească în rând cu sfinţii săi. Gheorghe Grecu – Prezent! Partidul “Pentru Patrie” – “Totul pentru Ţară” Preşedinte executiv Florin Dobrescu Cu Nae Roşca şi Virgil Totoescu, la Aiud. Septembrie 2009. Congresul Partidului “Pentru Patrie”. Septembrie 2009. La Ţigăneşti, alături de dr. Ionel Panaitescu şi Dumitru Comşa. Iunie 2010. Tâncăbeşti, comemorarea Căpitanului. Noiembrie 2o10.

joi, 19 ianuarie 2012

ALATURI DE NATIONALISTII NEMTENI

Scrisoare deschisă poporului român – Mesajul tăbliţelor de la Tărtăria

27/12/2011
Popor român ,
Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, de Crăciun , odată pe an să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi.Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut. Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte. De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut , crescut şi educat în graniţele sale ?
Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria, şi o recunosc toţi cei care le-au studiat.
Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se semnează pe acest pământ. Scrierea sumeriană a apărut 1000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul. Cât timp o să te laşi neglijat ?
Ai fost singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii. Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi, nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc. Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare. NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT. De ce te laşi dezbinat ?
Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului. Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii. Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria. Când îţi vei revendica drepturile ?
Din tine au apărut Eminescu, Enescu, Brâncuşi, Gogu Constantinescu, Vuia, Vlaicu, Coandă, Petrache Poenaru, Nicolae Teclu, Spiru Haret, Herman Oberth, Conrad Haas. Dar ce păcat, cei mai mulţi şi-au pus minţile sclipitoare în slujba altor ţări pentru că acasă nu i-a ascultat nimeni. De ce ai lăsat să se întâmple asta ?
Astăzi, popor român pentru tine se rescrie istoria. Cum vrei să se facă asta ? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma ?
-Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, domnitorul şi divăniţii nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult. Tu taci;
- Astăzi , ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile tării, aceleaşi mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple visteriile străinilor de neam.Tu taci;
- Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi. Tu taci;
- Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa pentru că ţara lor nu are nevoie de ei. Câţi dintre ei sunt viitorii Brâncuşi, Coandă, Conrad Haas, te-ai gândit la asta ? Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală, ca să îi poată îndoi şi face figurine de plastilină din ei. Tu taci;
- Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile. Tu taci;
- Astăzi, parlamentul şi guvernul  ţării, divăniţii de azi, arendează pământurile  şi întreprinderile  “nerentabile “ la indicaţiile unor străini de neam cărora le cântă osanale, unor arendaşi străini, spunând că asta se numeşte privatizare. Pentru aceste arende, ei primesc peşcheşul iar ţara rămâne pe butuci. Tu taci;
- Astăzi, urmele civilizaţiei străbunilor voştri sunt şterse pentru ca fii tăi să nu mai ştie niciodată cum au apărut ei pe acest pământ, cine le sunt strămoşii şi care le sunt meritele:
1.    Vechile situri arheologice sunt distruse, se construiesc şosele experimentale peste ele, Sarmisegetuza, Grădiştea, Munţii Buzăului, sunt vândute sub pretextul impulsionării turismului, unor privaţi care habar nu au că în pământul pe care îl calcă zace istoria ta încă nedescoperită. Tu taci;
2.    Elemente din tezaurul ţării sunt trimise “ la expoziţie“ în afara ţării şi uită să se mai întoarcă, iar cei ce le-au scos nu dau nici un răspuns, se fac că au uitat de ele. Tu taci;
3.    Arhivele tării sunt cedate printr-o lege a arhivelor străină de interesele naţionale, celor ce vor să scoată din mintea românilor ideea şi dovezile de unitate naţională.Tu taci ;
- Slujbaşii ţării, căftăniţii vând la preţ de piatră seacă şi fier vechi bunurile realizate de tine, sub oblăduirea şefilor lor, împart banii, apoi sunt “judecaţi” de ochii lumii şi primesc pedepse cu suspendare, adică “mulţumesc, la revedere, te mai chemăm noi când avem nevoie de serviciile tale”. Tu taci ;
- Oştirea ţării este batjocorită, decimată, dezarmată, pusă în slujba altora, copiii tăi mor pe pământuri străine iar Hatmanul Suprem vine în faţa ta şi spune că suntem într-o mare încurcătură, vom fi nevoiţi să împrumutăm avioane străine pentru a ne asigura siguranţa aeriană, de parcă asta s-a întâmplat peste noapte şi nu este urmarea politici sale dezastruoase , de parcă nimic din ceea ce se întâmpla românului azi nu i se datorează lui. Tu taci.

vineri, 13 ianuarie 2012

SALVATI SERVICIUL SMURD

Raed Arafat şi SMURD susţinuţi printr-o petiţie online

13 ianuarie 2012, 09:55 |  Autor: Monika Krajnik  | 315 afişări
Cuvinte cheie: Raed Arafat,
Arafat a înfiinţat SMURD Târgu-Mureş după Revoluţie

Arafat a înfiinţat SMURD Târgu-Mureş după Revoluţie

 
Aproape 1.000 de oameni şi-au exprimat deja, pe site-ul petitieonline.ro, susţinerea medicului Raed Arafat, care a demisionat în 10 ianuarie din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
„Tot respectul pentru oamenii care fac ceva în ţara asta. A fost nevoie de 20 ani pentru domnul Arafat ca să construiască sistemului SMURD şi de 15 minute (intervenţia lui Băsescu) pentru a-l discredita. Cât de uşor este să faci rău şi cât de greu să faci bine", scrie Sandu Ionuţ, pe pagina petiţiei de susţinere a medicului Arafat. De aceeaşi părere este şi Alina Mihaela Crauciuc: „Nu distrugeţi singurul sistem la nivel european. Salvaţi SMURD-ul cum SMURD-ul salvează vieţi!".

Semnatarii petiţiei îşi exprimă, prin comentarii, dezacordul faţă de scandalul iscat în ultimele zile pe marginea modificărilor preconizate în sistemul medical de urgenţă. „Nu mai am cuvinte pentru ce se întâmplă în România. Personal, îi doresc dr. Raed Arafat sănătate şi putere de muncă în tot ceea ce face. Felicitări, domnule Arafat, pentru ceea ce eşti şi pentru ceea ce ai făcut pentru noi!", scrie Liviu Florin Moraru.
Ajutor pentru a ajuta SMURD!
Tot pe site-ul petitieonline.ro, oamenii pot semna petiţia „Salvare pentru SMURD". „Este serviciul medical românesc de primă linie, pentru situaţii de urgenţă. Ne dorim ca SMURD să existe în continuare, neameninţat de concurenţi mînaţi de interese financiare. Pentru că ne dorim ca oricare dintre noi, într-o situaţie dramatică, să ştie că acolo, la faţa locului, primeşte, de fapt, şansa la viaţă. Nu chemi serviciul SMURD pentru că ţi-a înţepenit spatele sau pentru că tensiunea arterială a luat-o în sus. Chemi SMURD când eşti la limită cu moartea.
Campania «Salvare pentru SMURD» are, în acest moment, peste 116 mii de «like»-uri. Toate vor ajunge la Ministerul Sănătăţii şi în Parlament. Cei care vor să reformeze ceva ce deja merge trebuie să ştie că voi nu permiteţi. Prin demersul nostru, nu modificăm o lege, ci facem un amendament care cere menţinerea aceluiaşi paragraf din legea actuală, referitor la regimul de funcţionare SMURD. 116.000 aici şi alte aproape 1700.00 pe pagina cauzei cu care ne-am unit eforturile, înseamnă în total 286.000 de voci care le vor spune politicienilor: «Atenţie, că faceţi o greşeală! Opriţi-vă cât mai e timp!»", susţin iniţiatorii petiţiei.