luni, 30 ianuarie 2012

OBIECTIVELE NOII DREPTE

Obiectivele Noii Drepte

Pentru a salva Statul si Neamul Romanesc de la disparitia ordonata de artizanii globalizarii, Noua Dreapta militeaza pentru:
  1. Apararea caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al Statului Roman. Eradicarea oricaror forme de separatism etnic sau teritorial.
  2. Reintregirea Patriei prin unificarea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova. Denuntarea Tratatului cu Ucraina si readucerea, pe cale pasnica, in granitele Statului Roman a nordului Bucovinei si sudului Basarabiei, a tinuturilor Herta, Hotin si a Insulei Serpilor.
  3. Stoparea declinului demografic care ameninta viitorul Natiunii Romane si promovarea unei politici de crestere a natalitatii.
  4. Repatrierea tuturor romanilor care si-au parasit tara si familiile din cauza saraciei, prin facilitati la recalificare, angajare si scutirea de taxe si impozite la deschiderea unei afaceri in Tara.
  5. Alocarea unor procente mai mari din Produsul Intern Brut (PIB) pentru domeniile vitale pentru prezentul si viitorul Neamului Romanesc: Sanatate, Educatie, Cercetare, Aparare.
  6. Favorizarea legislativa a investitorilor autohtoni si a capitalului romanesc si limitarea monopolului exercitat de companiile multinationale.
  7. Eliminarea monopolului bancilor straine in sectorul bancar romanesc.
  8. Interdictia companiilor si cetatenilor straini de a cumpara terenuri agricole. Evitarea riscului ca acestia sa devina in scurt timp proprietari majoritari in propria noastra tara.
  9. Lichidarea datoriei externe si inlaturarea dictaturii Fondului Monetar International si a Bancii Mondiale.
  10. Pastrarea monedei nationale si abandonarea trecerii la EURO, o moneda fara popor si fara viitor.
  11. Abandonarea procesului de aderare a Romaniei la spatiul Schengen intrucat eliminarea controalelor la frontiera dintre Romania si Ungaria si securizarea frontierei de pe Prut contravine intereselor Natiunii Romane si serveste doar intereselor strategice ale Ungariei.
  12. Renegocierea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE si promovarea unei politici externe bazata pe demnitate si primatul INTERESULUI NATIONAL. Crearea unui minister pentru romanii din afara granitelor si determinarea tarilor vecine sa asigure, pe cale de reciprocitate, conservarea si afirmarea identitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase a comunitatilor autohtone romanesti din jurul granitelor (Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si Balcani (Croatia, Albania, Grecia, Macedonia).
  13. Eradicarea politicianismului si a coruptiei si instaurarea unui climat de moralitate in viata publica romaneasca.
  14. Stoparea ofensivei sectelor.
  15. Reincriminarea manifestarilor publice ale homosexualilor.
  16. Reincriminarea defaimarii Tarii si a Natiunii.
  17. Rezolvarea problemei tiganesti prin consens si efort international si crearea unui stat al tiganilor in Asia, dupa modelul statului Israel.
  18. Confiscarea averilor ilicite.
  19. Anularea privatizarilor frauduloase si tragerea la raspundere a celor vinovati de saracirea Romaniei si a romanilor.
  20. Garantarea sigurantei cetatenilor prin eradicarea clanurilor interlope care au pus stapanire pe Romania.
Daca te-ai saturat de partidele anti-nationale si anti-crestine care au batjocorit Romania vreme de 20 de ani, nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si alatura-te Noii Drepte acum, cat inca mai avem pentru ce lupta!

Orientarea doctrinara a Noii Drepte

Ca nationalisti de dreapta ne definim prin credinta in Dumnezeu, iubirea de Neam, devotiunea pentru Patrie si respectul fata de Traditie, Noua Dreapta intruchipand o dreapta nationala, sociala si crestina, situata pe o filiatie neintrerupta care incepe cu Mihai Eminescu si continua cu Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Corneliu Codreanu, Ion Mota, Vasile Marin, Alexandru Cantacuzino, Mircea Eliade, Constantin Noica, Dumitru Staniloae.
Mandra de trecut dar cu privirile indreptate spre viitor, Noua Dreapta este singura miscare de revigorare nationala si crestina, de la acest inceput de mileniu, din Romania.

Dezvoltarea Noii Drepte

Stabilind un contact direct si sincer cu oamenii, tematizand problemele arzatoare ale prezentului si alegand calea dreapta, calea actului creator si nu a discutiilor sterile, Noua Dreapta s-a constituit, din primul moment, atat ca un front de lupta cat si ca un mediu formativ, ajungand, prin tineretea, entuziasmul si energia militantilor sai sa reprezinte o organizatie eficienta pusa in slujba cauzei romanesti.
In cei 11 ani de existenta ai Noii Drepte au aderat peste 6.000 de tineri si s-au constituit filiale in peste jumatate din judetele tarii, exemplul militant al Bucurestiului fiind astfel urmat de multi nationalisti care de multa vreme asteptau "altceva". Luna de luna se nasc noi filiale, miscarea cunoaste o rapida dezvoltare si putem spune ca de la intemeiere si pana in prezent Noua Dreapta a demonstrat ca este singura organizatie nationalista functionala si credibila.

Relatiile externe ale Noii Drepte

Noua Dreapta a dezvoltat stranse relatii de colaborare cu numeroase organizatii nationaliste din Europa si din intreaga lume iar in 2003 a participat la constituirea Frontului National European alaturi de alte miscari similare din Spania, Germania, Italia si Grecia. Aparitia acestei structuri pan-europene a fost impusa de criza pe care o traverseaza Europa, de presiunile crescande la care sunt supuse natiunile si statele nationale suverane din partea fortelor dezlantuite ale Noii Ordini Mondiale.

Vino cu noi!

Toti aceia care aveti forta si entuziasmul unui angajament militant total, toti aceia care sunteti nerabdatori sa pasiti sub un stindard de lupta, aflati ca alaturi de noi un loc e liber: al vostru! Daca pana acum ati ratacit fara folos, trebuie sa stiti ca o forta noua s-a ridicat. Prin activismul sau, prin numarul in crestere de aderenti, precum si prin faptul ca vine cu o baza juridica solida si cu o strategie organizatorica precis conturata, Noua Dreapta reprezinta singura optiune pentru tinerii nationalisti. Daca te regasesti in lupta noastra, mai ai de facut un singur pas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu